Handbaltoernooi Glanerbrug Finaledag

Op donderdag 12 november zijn in een drukbezochte, zeer sfeervolle sporthal De Brug de finales gespeeld van het handbaltoernooi voor Glanerbrugger basisscholen. De wedstrijden stonden onder leiding van scheidsrechters van Handbalvereniging Avanti. Er werd zeer fanatiek gestreden, waardoor de scheidsrechters een druk middagje hadden, maar ze brachten alle wedstrijden zonder grote problemen tot een goed einde.

De wedstrijden stonden bol van de spanning! De doelpunten vielen als rijpe appelen en 2 van de 8 wedstrijden moesten worden beslist na het spelen van een verlenging en het nemen van 7- meter- worpen.

Toen alle kruitdampen waren opgetrokken en iedereen zijn of haar emoties weer enigszins onder controle had, was de eindstand als volgt:

Meisjes:

  1. St. Gerardus 1
  2. St. Gerardus 2
  3. De Esmarke 2
  4. Glanerbrug Zuid

 Jongens: 

  1. St. Gerardus 1
  2. De Eschmarke 1
  3. De Esmarke 1
  4. De Troubadour

Gezien het grote aantal deelnemende teams, de beleving en inzet waarmee werd gespeeld, de grote publieke belandstelling en het plezier dat velen aan dit toernooi hebben beleefd, kan er gesproken van een zeer geslaagd evenement, dat volgend schooljaar zeker weer op de sportagenda zal worden gezet.

Met sportieve groet,

Ronald Heijboer (namens de Sportcie Glanerbrug)

image.jpg
image.jpg