Netwerkbelevenis 2014

Vrijdag 19 september hebben 20 vakleerkrachten bewegingsonderwijs een topdag beleefd. Aan het eind van de middag met z'n allen staan springen op de trampolines, bij BOUNZ, in de Polaroidhal. Het trefbalspel was favoriet voor de meeste van ons "volwassen' vakleerkrachten. 

Na de gym moet er uiteraard gedoucht worden waarna we fris en fruitig naar OBS Park Stokhorst zijn gefietst om daar de BBQ te starten. Terwijl vooral vlees en bier naar binnen werden gewerkt moesten steeds 5 vakleerkrachten in hun werkkleding richting de gymzaal voor de fotoshoot van Niki Polman (fotografe). Springend over een bok of kast, zwaaiend aan de touwen of staand op de balk. Binnenkort te zien op deze website.

Na de groepsfoto hebben we met z'n allen Cor nog even toegezongen vanwege z'n verjaardag om vervolgens met hele 'serieuze' gesprekken over ons vak en een drankje erbij de avond af te sluiten. "Vaker doen!" was het devies van het overgrote deel van de collega's. We houden jullie op de hoogte. Met de hoop volgende keer meer collega's te mogen verwelkomen!

Groet

de Activiteitencommissie (Janneke, Rolf, Bernadet, Jeroen en Rikko)