Finale Schoolbeeball

Aan alle deelnemers van het 12e Enschedese Schoolbeeballtoernooi,
Onder werkelijk ideale omstandigheden is gistermiddag (woensdag 4 juni) de finaleronde gespeeld van het beeballtoernooi. Waar het in de voorronde het weer ons 2x in de steek liet was het gisteren prachtig weer om te spelen.

De 16 poule winnaars, overgebleven van het recordaantal van 72 deelnemende teams, hebben laten zien dat beeball niet meer is weg te denken van de lagere scholen.Met veel enthousiasme van de spelers en speelsters en met wedstrijden van zeer goed niveau was het voor de vele toeschouwers genieten geblazen op het sportveld van Tex Town Tigers.

In de finale wedstrijd moest er een echte tiebreak aan te pas komen om de uitslag te bepalen. De Lonnekerschool wint met 1 punt verschil van de Prinseschool en is daarmee kampioen van Enschede 2014.
De schoolbeeballcie. hecht eraan alle scholen (38) en teams (72) te bedanken voor hun enthousiasme en sportieve deelname.
We hopen dat volgend jaar nog meer scholen aan het toernooi meegaan doen, want het is een prachtig spel voor de groepen 4 en 5 van basisschool.

vr.gr.

namens de cie.

Jan van der Molen

Jan stopt bij de beeballcommissie, wij vakleerkrachten danken Jan voor al die jaren dat hij zich heeft ingezet voor dit fantastische toernooi en de beeballlessen die eraan vooraf gingen. Jan zijn passie en gedrevenheid maakte het toernooi zo succesvol. Namens ons allen; hulde Jan!

Netwerk Vakleerkrachten Bewegingsonderwijs Enschede