Schoolzwemtoernooi Enschede

Op donderdag 17 maart van 13.00u tot 14.30u wordt het jaarlijkse schoolzwemtoernooi voor basisscholen gehouden. Dit toernooi is bedoelt voor leerlingen van groep 8, maar als het niet lukt om een team te maken met alleen leerlingen van groep 8, dan mogen er ter aanvulling ook leerlingen uit groep 7 meedoen.

De voorrondes zijn op 8 en 10 maart.

Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 7 zwemmers. Gemende teams zijn toegestaan. alle leerlingen die deel uitmaken van een team dienen ook daadwerkelijk in actie te komen! Het programma voor alle teams ziet er als volgt uit: 50 meter schoolslag (2 zwemmers), 50 meter rugslag (2 zwemmers), 50 meter vrije slag(2 zwemmers) en 150 meter estafette vrije slag (6 deelnemers, elke deelnemers zwemt 25 meter, er staan 3 zwemmers klaar aan elke korte kan van het zwembad).

Op dinsdag 8 maart worden de voorrondes gezwommen in het zwembad Het Slagman en op donderdag 10 maart worden de voorrondes gezwommen in zwembad de Brug. De beste 16 teams plaatsen zich voor de finale op 17 maar in zwembad de Brug.

Het schoolzwemtoernooi zal onder schooltijd plaatsvinden van 13.00 tot 14.30 uur. (buiten schooltijd is er nauwelijks badruimte beschikbaar!)

Als je mee wil doen aan dit toernooi stuur dat een mail naar M.Rolink@enschede.nl vermeld daarbij de volgende gegevens:

Naam school:

Aantal Teams:

Contactpersoon, naam en e-mailadres:

In de week voor de krokus vakantie ontvangt u een mail met alle informatie.