Netwerkbelevenis 2015

Donderdag 3 december was de tweede Netwerkbelevenis. Ook deze keer hebben we een goede mix gehad van inspanning en ontspanning. Zo begonnen we met een uitdaagcompetitie tafeltennis waarbij je op de piramide (gemaakt en te bestellen bij Jeroen) de namen boven je kon uitdagen, weigeren niet toegestaan. Van ping pong naar chinees eten was een logische stap, maar ook zeker nodig. Na het eten zijn we namelijk door gaan spelen met als doel het winnen van de, in het leven geroepen, Netwerkbelevenis Wisselbeker. Uiteindelijk speelden Maarten en Toon de finale, welke door de speler met het grootste uithoudingsvermogen werd gewonnen. Maarten zijn naam zal voor eeuwig prijken op de wisselbeker, nogmaals gefeliciteerd!  

Na het toernooi kregen we een demonstratie tafeltennis te zien van Thijs Smit en Arjan Schotmeijer. Thijs Smit komen we dit jaar nog wel eens tegen in de plaatselijke krant met overwinningen in de Europese competitie. Zeer indrukwekkend hoe een aantal van ons al moeite had om zijn opslag terug te spelen op de tafel.

Het laatste beetje energie hebben we eruit geknald met een potje "pleurbal". Pleurbal? Ja pleurbal, een spel waarbij je mag schieten of gooien op de drie matjes aan de overkant van de zaal. Gymleraren zijn ook met zo'n spelletje extra fanatiek, dus de ballen vlogen je om de oren. 

Daarna was het tijd voor ontspanning. Met de hele groep nog een paar uurtjes gezellig praten over het vak en andere zaken. Iets wat we anders niet zo snel doen en wat we, bleek uit reacties, toch wel heel erg leuk en leerzaam vinden. De locatie was perfect, Tafeltennisvereniging Entac  Cyril, Thijs, Esther, Nikki en Arjan, willen we dan ook hartelijk danken voor hun gastvrijheid! We komen graag een keer terug.

Namens de Activiteitencommissie, bedankt en tot de volgende Netwerkbelevenis (zomer-editie).