Schoolbasketbaltoernooi 2015

Het is dit jaar mogelijk om via de website toernooi.ons-enschede.nl (zonder www. ervoor) het basketbal toernooi te volgen. Hier vind je alle uitslagen, de standen in de poules en het wedstrijdschema. Erg handig want nu hoef je niet het hele programmaboekje uit te printen of mee te nemen. Op de dagen zelf zullen in de Diekmanhal diverse schermen te vinden zijn waarop de standen worden bijgehouden en waarop jullie kunnen zien waar en hoe laat jullie moeten spelen.
Nog makkelijker is het wanneer je tijdens het toernooi gebruik maakt van je mobiele telefoon (smartphone). Ook hier ga je weer naar de site toernooi.ons-enschede.nl (zonder www. ervoor). Wanneer je rechts bovenaan in het scherm op het groene vierkantje klikt kom je in het menu terecht. Hierop zullen de standen en uitslagen direct na elke wedstrijd worden bijgewerkt. Het is mogelijk om alle poules op deze manier te bekijken, maar wanneer je naar het kopje standen gaat en dan de poule van jouw school aanklikt dan zie je alleen de poule die voor jouw school (team) belangrijk is met daarbij de wedstrijden die in jouw poule gespeeld worden.

Het grote voordeel is dat de verwerking nu een stuk sneller gaat, en we staan niet met z'n allen te dringen om één A4-tje waarop de uitslagen worden geschreven.

Dus nogmaals kijk op toernooi.ons-enschede.nl (zonder www. ervoor) en maak gebruik van je mobiele (smart) telefoon tijdens de dagen zelf.

We wensen jullie heel veel succes, maar vooral heel veel plezier tijdens het basketbaltoernooi.

Tot 21 december.

De basketbal commissie.

image.jpg